My FOOD to You

Spis din by

 

 

MyFood2You – Vores Ide

Vores ide går under navnet Myfood2u.

På vores hjemmeside giver vi dig: genbrug, 100% øko,Retter der er en gome-chef værdi,100% miljøvenligt 100% vegetarisk og massere af opskrifter vi har meget viden om frugt og grønt. Vi kender de bedste steder i albertslund hvor man kan hente vilde plantede ingridiencer til en række opskrifter. 

Ideen med projektet er, at gøre Albertslund by til et maddepot for fællesskabet. 

Ligesom man kan gå på plante jagt så er vores ide, at der rundt omkring i albertslunds grønne områder, speceilt i veskskoven, skal være haver med urter, grønssager, frugttræer og andre spiselige ting. Haverne så placeres sådan at man via en tracking rutte kan komme til net til dem. Både på cykkel og gåben. 

vores ide er således at man via en hjemmeside, kan finde og planlægge en tur hvor man samtidig kan samle ingridiencer til lækre madretter. 

På hjemmeside skal der således være et kort over steder du kan finde disse ingridiencer og en række opskrifter med de indegridiencer man kan samle på tracking rutten. 

På den måde kan man både få motion, spise sundt og gøre vores verden mere bærerdygtig. 

Hjemmeside skal være season præget så ledes at man kan se hvad man kan finde i de forskellige måneder.

Der skal også være opskrifter til f.eks at sylte og konservere mad til når man ikke kan samle mad ind på rutten. 

 

Ideen er således at åbne, De 17 nye verdensmål, som er verdens fælles plan for, hvordan vi skaber en bæredygtig udvikling i verden. Officielt hedder de verdensmål for bæredygtig udvikling.

De udfordringer, som verdens målene skal løse, er komplekse og skal angribes fra flere vinkler. Verdens målene bygger derfor på en bred forståelse af bæredygtighed. De handler både om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Alle mennesker på jorden, og deres måde at leve på, er en del af jordens samlede kredsløb. Når man taler om bæredygtighed, miljø og forurening, er der ikke nogen landegrænser – det er en global dagsorden.  Det er derfor en opgave, alle lande og alle mennesker på jorden må stå sammen om at løse problemet.

Billede viser Albertslund. Vores forslag er således at lave en tracking rutte, i dette område med små have – drivhuse eller opdryket jord som kan passe sig selv,det meste af tiden.

 

Her kan du finde alt det indformation du har brug for til at kunne leve bærerdygtigt.